WordPress hjemmesider
PROFESSIONELLE

WordPress hjemmesider

Lås op for dit potentiale med en hurtig og velfungerende hjemmeside – baseret på det brugervenlige WordPress CMS.

Kontakt os i dag

Professionelt resultat

Vores team har specialiseret sig i at skabe dynamiske og visuelt tiltalende WordPress hjemmesider, der ikke kun fanger din målgruppe, men også er sat op til at udnytte de nyeste SEO-standarder. Uanset om du forestiller dig en personlig blog, hjemmeside til et virksomhed, eller en webshop, så kan vi hjælpe dig i mål.

Professionel WordPress udvikler og prøgrammør
Hjemmeside design WordPress

Skræddersyet til dit behov

Vi er eksperter i at designe og udvikle professionelle WordPress-hjemmesider, der er skræddersyet til dine behov. Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at din hjemmeside er både smuk og funktionel.

SEO optimeret WordPress

Vores WordPress-hjemmesider er SEO-venlige og optimeret til at rangere højt på søgemaskiner som Google. Vi bruger den seneste nye viden om søgemaskinernes algoritmer, for at sikre, at din hjemmeside er synlig for potentielle kunder.

SEO optimering WordPress

Full Service WordPress Webbureau

Vi tilbyder alt det du har brug for, for succes online

Hosting

Tilpasset, professionel og fleksibel WordPress hosting

Vedligeholdelse

Vi kan holde din WordPress og plugins opdateret, så den kører godt og sikkert

Support

Vi tilbyder kompetent support, når du har brug for det

Markedsføring

Søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads og mere. Samt hjælp til overordnet og detaljeret strategi

Professionel hjælp til IT

Sådan arbejder vi

 1. Indledende møde – Vi starter med at mødes eller snakke sammen (telefon, zoom og teams er mulighed), hvor vi får indblik i dine ønsker og behov.
 2. Potentiale – Vi kigger på evt. skjulte muligheder og målgrupper, samt kigger frem i tiden og ser hvis der er noget vi kan allerede nu lægge fundament for.
 3. Idéfase og Løsningsforslag – Vi danner et overblik og løsningsforslag, der dækker dine behov, samt peger på nye muligheder. Vi begrænser os aldrig i denne fase og der kommer tit nogle fantastiske ting ud af det.
 4. Tilbud – Vi laver et godt tilbud til dig, baseret på det ovenstående og det du har valgt.
 5. Design og struktur – Der kan bruges et skabelon der tilpasses rimelig meget og unikt, med farver, logo og layout. Alternativt et skræddersyet webdesign fra bunden af. Uanset valg af design, skal vi strukturere hjemmesiden og navigationen, logisk og brugervenligt. Samt designe visning af de forskellige typer sider (forside, indholdsside, kontaktside, blogindlæg osv.)
 6. Produktion – Vi sætter op WordPress efter best practice, og begynder at lave design, lægge ind indhold og sætte op navigationen.
 7. Lancering – Når du er klar at offentliggøre hjemmesiden, så sørger vi for flytning eller at pege DNS på din nye hjemmeside.

Ingen binding – fuld fleksibilitet

Vi tror på gennemsigtige priser, og betaling på projektbasis for det du ønsker og tilvælger. Samt arbejde i etaper og efter reelt behov, som skaffer dig flere kunder og kroner i kassen.

Det synes vi er mere fair end høje priser, skjult i lange bindingsperioder, uden mulighed at komme ud af aftalen, selv når det ikke går efter forventninger.

Ingen binding

Klar til at komme i gang?

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opbygge en stærk online tilstedeværelse – uden binding og besvær.

Kontakt os

WordPress – det mest brugervenlige og populære hjemmesidesystem

WordPress, som en open source-platform, tilbyder en brugervenlig grænseflade og en overflod af tilpassede temaer og plugins. Dette gør det til et ideelt valg til at oprette alsidige hjemmesi, der er skræddersyet til dine unikke behov. Med vores ekspertise vil dit WordPress-websted ikke kun se fantastisk ud, men også rangere højt på søgemaskiner, hvilket sikrer maksimal synlighed for dit brand eller indhold.

WordPress

Klar til SEO

Det er helt afgørende at være synlig online. Derfor er SEO er indtænkt helt fra starten.

Hjemmesiden er teknisk optimeret til at kunne nemt læses og rangeres af Google.

Så skal der blot indsættes dine søgeord og målrettet tekst.

Ved du ikke helt hvilke søgeord du skal gå efter? Eller kan du ikke selv skrive SEO optimerede tekster?

Vi kan hjælpe dig med hele SEO processen. Først laver vi en SEO-analyse og så har vi en plan til hvad skal optimeres eller forfattes. Der efter optimerer vi dine tekster og sider så de er målrettet disse søgeord som blev fundet i analysen.

Pris på WordPress hjemmesider

Vores priser starter som udgangspunkt på 6.000 kr u. moms.

Dette er for en god basis hjemmeside:

 • Moderne og responsiv webdesign, der fungerer godt på alle enheder som mobil, tablet og almindelige computere.
 • Typiske sider som forside, ydelser, om os og kontaktside med kontaktformular.
 • Lynhurtig
 • Klar til SEO – hjemmesiden har de bedste forudsætninger for god rangering i Google og Bing.
 • Minimal og sikker WordPress kerne
 • Kan udvides med ekstra funktioner eller integreres med andre services.

Alle virksomheder og hjemmesider er unikke.

Derfor bruger vi vores basispris og laver et tilbud på dine ønsker, hvis de er udenfor basishjemmesiden.

Fortæl os om dine ønsker og vi finder ud af hvad der kræves til at komme i mål.

Få et uforpligtende tilbud
WordPress logoet

Derfor er WordPress et godt valg

WordPress er en af de mest populære Content Management Systemer (CMS) i verden, og der er flere grunde til, at det er et godt valg til din hjemmeside. Her er nogle af de vigtigste grunde:

 1. Gratis og open-source: WordPress er et gratis og open-source CMS, som betyder, at du kan bruge det uden at skulle betale for det. Det er også open-source, hvilket betyder, at du kan tilpasse det til dine behov og tilføje nye funktioner, hvis du har brug for det.
 2. Nemt at bruge: WordPress er nemt at bruge, selv for dem uden teknisk erfaring. Det er intuitivt og brugervenligt, og du kan oprette og administrere din hjemmeside uden at skulle lære at kode.
 3. Fleksibelt: WordPress er meget fleksibelt og kan bruges til at oprette mange forskellige typer hjemmesider, herunder blogs, porteføljer, webshops og virksomhedshjemmesider.
 4. SEO-venligt: WordPress er SEO-venligt og giver dig mulighed for at optimere din hjemmeside til søgemaskiner som Google. Det er også nemt at tilføje SEO-plugins, der kan hjælpe dig med at forbedre din placering i søgeresultaterne.
 5. Stort fællesskab: WordPress har et stort fællesskab af udviklere og brugere, der kan hjælpe dig med at løse problemer og finde svar på dine spørgsmål.
 6. Temaer og plugins: WordPress har et stort udvalg af temaer og plugins, der kan hjælpe dig med at tilpasse din hjemmeside og tilføje nye funktioner.

Som du kan læse, så er WordPress et umærket bud på et pålideligt, hurtigt og brugervenligt system, til at drive din hjemmeside. Har du et spørgsmål om WordPress, så er du velkommen til at kontakte os.

Spørgsmål og svar

WordPress er Open Source software og er derfor gratis.

WordPress kræver dog selvfølgelige en webserver til at køre på, og denne er som regel ikke gratis.

Vores priser er ganske fornuftige.

Prisen for en mindre WordPress hjemmeside, med de gængse sider og kontaktformular, starter som udgangspunkt på 6.000 kr u. moms.

Har du brug for blog, nyheder, referencer, galleri osv. kan det koste lidt mere, men kun efter dit behov og hvor lang tid det tager at sætte op i dit design.

Har du en almindelig webhotel, så kan vi sandsynligvis lægge hjemmesiden op på dit webhotel. Dog er det afhængigt af dit abonnement, hvilke funktioner der er til rådighed og nogle indstillinger skal justeres. Men som regel kan det godt lade sig gøre. Har vi lavet custom WordPress udvikling for dig, alt efter hvad det er, integration til tredjepart eller lignende, så kan det muligvis være et problem med indstillinger eller restriktioner.

Har du en hjemmeside i et andet system, eller på abonnement, så kan vi hjælpe dig med at migrere over til WordPress.

Det kan vi sagtens.

Vi har mange års erfaring i backup, flytning og opsætning af WordPress.

Har du en virkelig gammel WordPress side, eller stærkt forældede plugins, så kan det være et problem. Men ellers vil vi altid anbefale opdatering af selve WordPress og alle plugins, eller skifte plugins til andre der er tidssvarende.

Det største og mest populære plugin til at lave en webshop i WordPress, er uden tvivl WooCommerce.

Hvis du har få produkter, eller ydelser du vil sælge. Så kan det være en fordel med et mindre og mere fleksibelt plugin. WooCommerce er klassisk webshop system, primært beregnet til webshops som har mange produkter og kategorier. Og er derfor viser mange varer på en gang i en kategori. Har du få produkter, kun sælger digitale filer eller ydelser som skal beskrives godt og med flere unikt tilpassede landingsider, så kan det være fordel at bruge plugins som WP forms, GravityForms og Easy Digital Downloads.