Computer Reparatør

Er der problem med din computer? Er den måske blevet langsom?
En computer reparatør tekniker hjælper en kunde
Vi reparerer og optimerer de fleste PC mærker, Lenovo, HP, Samsung, Acer. Begge bærbar og stationære computere.
Det kan være at skifte skærme, tastatur eller et andet tilbehør eller integreret komponent.
Kontakt os

PC Reparation og optimering

Backup: På ekstern harddisk eller i skyen: Vi kan hjælpe dig med at oprette en pålidelig backupløsning på en ekstern harddisk, eller oprette en backupløsning i skyen, så du kan få adgang til dine data fra hvor som helst og beskytte dem mod tab og korruption.

Fejlsøgning: Vi kan hjælpe dig med at finde og løse problemer med din computer, så du kan undgå unødvendig nedetid og tab af produktivitet.

Langsom computer: Vi skifter din gamle langsomme harddisk ud med en hurtig SSD disk. Vi kan hjælpe dig med at opgradere din computer med en hurtig SSD-disk, så du kan få hurtigere ydeevne og mere pålidelighed.

Mere ydeevne og hurtigere responstid: Vi kan undersøge, om der kan sættes mere RAM i din computer, så du kan få mere ydeevne og hurtigere responstid.

Professionel og hurtig anti-virus: Vi kan hjælpe dig med at beskytte din computer mod virus og malware med en professionel anti-virus.

Windows opdateringer: Vi kan hjælpe dig med at holde din computer opdateret med de seneste Windows-opdateringer, så du kan undgå sikkerhedsrisici og få den bedste ydeevne.

Fuld opdateret software og drivere: Vi kan hjælpe dig med at holde dit software opdateret med de seneste versioner, så du kan undgå sikkerhedsrisici og få den bedste ydeevne.

E-mail: Vi kan hjælpe dig med at opsætte og konfigurere din e-mail software, som Outlook eller Thunderbird, så du kan få adgang til dine e-mails på en nem og effektiv måde. Vi anbefaler Microsoft 365 til mail og Office pakken.

Flytning af data: Vi kan flytte din data 1:1 fra en computer til en anden, eller opgradere din computer med en ny harddisk, med nøjagtig samme styresystem og filer.

Priser

Vi vil på forhånd give et estimat på hvad arbejde og komponenter koster.

Sådan gør du

Du er velkommen til at komme forbi med din computer, sende den ind, eller ringe og høre om vi er i nærheden af dig og kan afhente den. Altid en god idé at ringe i første omgang.

IT-Sektor er i byen Sunds, tæt på Herning. Vi har mange kunder i området, bla. Ikast og Silkeborg.

Få din bærbar tilbage i topform med reparation af din pc

Vi hjælper kunder i hele Jylland

IT-Sektor er baseret i Sunds, Herning kommune – og vi hjælper kunder som dig i hele Jylland. Blandt andet byer som Herning, Ikast, Silkeborg, Holstebro, Billund og Viborg, Midtjylland.

Kontakt os i dag og hør nærmere
70 22 77 11
eller skriv til
info@it-sektor.dk